Gezocht!!!

Als ergotherapeut proberen we luid te roepen om meer bekendheid te krijgen en om meer terugbetalingsmogelijkheden te realiseren voor onze cliënten.
Met de overtuiging dat we veel kunnen betekenen in de eerstelijnszorg, bij de mensen thuis.... maar tevergeefs! 

Hiervoor wil ik de koe bij de horens vatten, en  bied ik voor drie Corona patiënten, afkomstig uit Kampenhout, ergotherapiesessies gratis aan, zodat mensen kunnen ervaren wat wij allemaal kunnen betekenen voor hun. 

Personen die COVID-19 hebben ondervonden, zullen kunnen bevestigen dat hun dagelijkse activiteiten niet meer  op de zelfde manier verlopen als voordien. Via de media hoor je uit de getuigenissen dat er een soort nasleep is in de eerste dagen zelfs tot weken na het doormaken van de ziekte.


Door het langdurig inactief te zijn door bijvoorbeeld langdurig in een bed te moeten liggen, worden de spieren zwakker, slaat de vermoeidheid meer toe, is er een achteruitgang op ons functioneren, ed...
Als ergotherapeut aan huis kunnen we je helpen in de thuisrevalidatie.


Ervaar je moeilijkheden op vlak van je dagelijkse activiteiten, zoals in en uit bed komen, je douchen, je vlees snijden, terug je huishoudelijke taken opnemen, kortom alle dagdagelijkse dingen, dan kunnen we samen aan een mogelijke oplossing werken.


Als ergotherapeut is het mijn doel om de mensen zodanig te stimuleren, adviseren en/of te trainen in hun dagelijkse activiteiten dat ze deze zoveel mogelijk zelfstandig kunnen blijven doen. 

Indien je afkomstig bent van Kampenhout, indien je Corona hebt gehad en moeilijkheden ervaart in het dagelijks leven, mag je me steeds contacteren via mail an@ergoac.be 


Schermafbeelding 2020-11-11 om 08.24.06.png